Toyota trekker støtte til pride-parader

Toyota gir efter for anti-woke-mobben, skriver Pink News.

For politisert

Det er Document.no som omtaler saker, og Document.no skriver:

Bilprodusenten har kunngjort at de i USA ikke lenger vil sponse seksuelle minoritetsgrupperinger.

I et notat sendt til 50.000 amerikanske ansatte og mer enn 1500 forhandlere, forklarte selskapet at beslutningen er truffet på grunnlag av den offentlig svært politiserte samtalen om virksomhetens forpliktelser overfor såkalt mangfold, rettferdighet og inkludering.

Null mer kjønnsforvirring

Beslutningen kom bare en uke efterat anti-woke-aktivisten og filmskaperen Robby Starbuck i detaljer beskrev en rekke woke-initiativer i selskapet, blant annet selskapets finansiering av grupper som motarbeider lover som forbyr kjønnsskiftebehandling av mindreårige og dannelse av rase- og kjønnsoppdelte medarbeidergrupper. De vil heller ikke sponse drag queen-sommerleire for barn.

 

Komplimenter

Robby Starbuck ga Toyota komplimenter for beslutningen:

 

Det antydes også at Toyota i fremtiden kun vil sponse arrangementer knyttet til utdannelse innen realfag, såkalte STEM-fag.

Bloomberg skriver at Toyota også vil avvikle sitt engasjement i Human Rights Campaigns årlige Corporate Equality Index der selskapet en gang hadde perfekt score for sitt «diversity, equity, inclusion»-engasjement.

Dele
E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bli med i diskusjonen
Flere

Aktuelle nyheter

Basilique Notre Dame de Montréal, Montréal, Canada

Når året 2024 blir et etisk argument

Stavanger bispedømme har bestemt at når bispedømmerådet møtes denne uken, skal det vedta å innføre en mangfoldserklæring i stillingsannonser. Kirkerådet og bispedømmene Oslo, Borg, Nidaros,